Amanda Dix

Werkvoorbereider

Creatief | Belangstellend | Zelfstandig | Zorgzaam

Amanda werkt als werkvoorbereider bij Meetel. Nadat ze jarenlang gewerkt heeft binnen de kinderopvang, heeft ze nu een switch gemaakt.

“Het werk bij Meetel is afwisselend en binnen deze functie kan ik mijn eigen tijd indelen. Dit zorgt voor een fijne balans tussen werk en privé. Als werkvoorbereider maak ik alle lopende en afgeronde projecten inzichtelijk voor de opdrachtgevers. Via de Meeteller, onze online tool, kunnen klanten deze projecten op afstand volgen. Ik zorg ervoor dat alle data in deze tool verwerkt worden en dus actueel zijn.”

Naast het verwerken van de mechanische verkeerstellingen, houdt Amanda zich ook bezig met de visuele tellingen. “Als er een uitgebreider onderzoek is verricht, zoals tellingen met camera’s, dan verwerk ik ook deze informatie.”

“Ik ga met plezier naar ons kantoor in Doorn om samen te werken met collega’s en te brainstormen wanneer nodig. Daarnaast werk ik regelmatig thuis. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik vooral samen met mijn gezin. Lekker naar de speeltuin of kinderboerderij met mijn jonge zoontje, daar geniet ik enorm van. Ook vind ik tijd voor mezelf belangrijk, dan ga ik bijvoorbeeld zwemmen of naar yoga.”

Meetel team - Amanda

Het werk bij Meetel is afwisselend en binnen mijn functie kan ik mijn eigen tijd indelen. Dit zorgt voor een fijne balans tussen werk en privé.

De Meeteller

De Meeteller, de online klantentool van Meetel!

logo meetel verkeersonderzoek en verkeerstellingen