André Hol

Technisch werkvoorbereider / Planner

Klantgericht | Meedenkend | Leergierig

“De monteurs starten hun dag met de projectplanningen die ik voor ze klaarleg. Dit regel ik een dag van tevoren zodat mijn collega’s op tijd kunnen vertrekken. Soms ben ik zelf ook onderweg om monteurs te ondersteunen.

Als technisch werkvoorbereider maak ik de tekeningen van onze projecten. Zo is het voor de klant inzichtelijk waar de tellers komen te liggen en onze monteurs weten precies waar deze geplaatst moeten worden. Binnen deze functie heb ik dus veel contact met klanten en collega’s. Het is belangrijk dat alles volgens planning verloopt. Ook verwerk ik gegevens in het systeem die de klant online kan inzien en blijft zo op de hoogte van de status van de opdracht. Hierbij is een goede communicatie onmisbaar.

Met mijn achtergrond in de transport- en logistiekbranche heb ik veel werkervaring opgedaan. Deze ervaring neem ik mee in mijn functie bij Meetel. Mijn werk is erg afwisselend en dat maakt het juist zo leuk. Het is fijn dat ik af en toe ook lekker buiten aan het werk ben. En… wanneer ik vrij ben, dan ben ik bij mijn gezin. Het belangrijkste in mijn leven!”

Meetel team - Andre

Binnen deze functie heb ik veel contact met klanten en monteurs. Het is belangrijk dat alles volgens planning verloopt. Hierbij is een goede communicatie onmisbaar.

De Meeteller

De Meeteller, de online klantentool van Meetel!

logo meetel verkeersonderzoek en verkeerstellingen