Anja van der Krabben

Office manager

Duizendpoot | Organisatietalent

“Als Office manager zorg ik er mede voor dat alles voor een goedlopende werkdag aanwezig is. Ik pak aan wat er op mijn pad komt en dan is het belangrijk om de dag goed te beginnen. Daarom start ik fit en fris met een koude douche: een goede start is het halve werk! Na een fietstocht van 11 kilometer check ik bij binnenkomst eerst of het koffiezetapparaat ook klaar is voor een nieuwe dag. Zo starten mijn collega’s hun werkdag ook fijn.

Daarna staan er weer nieuwe en een aantal herhalende taken te wachten. Ik houd me onder andere bezig met de personeelsadministratie, inkoop, facturatie, facilitaire zaken, telefonie, VCA en hotelboekingen voor collega’s die meerdere dagen een project uitvoeren in bijvoorbeeld België. Mijn werkdagen (maandag, dinsdag en donderdag) zijn dus nooit hetzelfde, er is genoeg te doen en er zijn altijd leuke uitdagingen.

Als ik niet aan het werk ben, houd ik me bezig met mijn studie en ben ik mantelzorger voor mijn lieve ouders. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen en te schilderen. Verder kook ik graag een heerlijke Aziatische maaltijd. En dan zou ik bijna vergeten dat ik erg geniet van een mooie reis. Thailand, Oostenrijk en Nusa Lembongan zijn mijn favorieten.”

Meetel team - Anja

Mijn werkdagen zijn nooit hetzelfde. Er is genoeg te doen en er zijn altijd leuke uitdagingen!

De Meeteller

De Meeteller, de online klantentool van Meetel!

logo meetel verkeersonderzoek en verkeerstellingen