Wij dragen bij aan beter verkeer. Help je mee?

Meetel zoekt een monteur verkeersonderzoek (parttime/fulltime)

Ben jij op zoek naar een baan op de weg en lijkt het je leuk om in een organisatie te werken die, net als het verkeer, altijd in beweging is? Lees dan zeker verder!

Bij Meetel, dé partner in verkeersonderzoek en verkeerstellingen, zijn we op zoek naar een monteur verkeersonderzoek. Als monteur ben je veel onderweg en kom je op mooie plekken in Nederland en België waar je jouw werk mag uitvoeren. In deze zelfstandige functie krijg je een eigen bus en bij grote projecten werk je in teamverband.

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint de ochtend op kantoor waar jouw werkmap klaarligt. Aan de hand van de planning laad je de bus in met de apparatuur die je voor die dag nodig hebt. Je bepaalt je eigen route en rijdt naar de eerste locatie. Je installeert, controleert en demonteert de meetapparatuur voor verkeersonderzoek en zorgt dat dit project zichtbaar is voor de klant en je collega’s. Dit regel je via onze digitale app.
Nadat alles is geregeld, rijd je weer richting kantoor. Je kunt de dag afsluiten met een wedstrijdje Formule 1 op onze race simulator. En op vrijdagmiddag is er een gezellige borrel!

Zoeken wij jou?

 • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig aan de slag. Natuurlijk krijg je begeleiding van ons ervaren team. Dus heb je vragen? Stel ze gerust.
 • Je hebt soms onregelmatige werktijden en hebt geen moeite met vroeg beginnen. Bij die vroege start staat een goede kop koffie klaar en is er fruit dat je mee kunt nemen voor onderweg.
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en een VCA-diploma of bent bereid dit diploma te halen.
 • Voor alle ritten die je gaat maken is een rijbewijs B onmisbaar.

Dáárom werken bij Meetel

 • Een organisatie die volop in beweging is
 • Een uitdagende, zelfstandige functie in een klein team
 • Een salaris conform de CAO metaal en techniek
 • Mogelijkheden om een opleiding/training te combineren met werk
 • Een laptop en mobiel voor zakelijk gebruik
 • Doe mee met ons fietsplan
 • Fruit op het werk

Dit zijn wij!
Bij Meetel, gevestigd in Doorn, werken we op de mooiste plekken van Nederland en België en zijn we net als het verkeer altijd in beweging. Door de snelle groei zijn we op zoek naar een enthousiaste monteur. Als ervaren adviseurs en partner op het gebied van verkeersonderzoek en verkeerstellingen denken wij mee met alle onderzoeksvragen en bieden we onze klanten een totaalpakket aan. We kiezen bewust voor duurzame innovaties, gebruiken modern meetapparatuur waarmee ons ervaren team op pad gaat en verbeteren onze bedrijfsprocessen. En met een ruim en groen kantoorpand met levend mos en vers fruit, zorgen we ook voor een fijne en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers.

Herken jij jezelf in dit plaatje en ben je enthousiast over onze organisatie? Laten we kennismaken! Stuur je CV en motivatie naar Anja van der Krabben via anja.vanderkrabben@meetel.nl.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0343 415 000. Je kunt ook een mail sturen naar anja.vanderkrabben@meetel.nl of kijk op www.meetel.nl.